NAS Geffen

Licht en duurzaam

In opdracht van NAS Geffen ontwierpen we een nieuw en duurzaam kantoor voor het Geffense afbouwbedrijf. Het ontwerp voorziet in een kantoor met diverse werkplekken, spreekkamers en een grote instructieruimte. Dankzij een geprononceerde kap wordt de nieuwbouw optimaal opgenomen in de landelijke omgeving tussen Geffen en Oss. Het royale overstek op de verdieping en de permanente luifels op de begane grond fungeren als zonwering en bevorderen een licht en koel binnenklimaat.

Interieur met sfeer

Het interieur weerspiegelt de warme sfeer die past bij dit familiebedrijf. Een warme en vertrouwde omgeving. De bedrijfskleur wordt doorgevoerd in het meubilair, op de wanden en komt terug als detail in het tapijt. Dankzij het vele interieurgroen, houtaccenten en de keuze voor natuurlijke boomstamtafels voelen de ruimtes stuk voor stuk vertrouwd aan.