Projectmanagement

Wij managen

Managen, begeleiden en coördineren. Om een project van passie tot praktijk te brengen, is gedegen projectmanagement nodig. Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Elk project wordt intern begeleid door een projectmanager. Die coördineert het interne team van deskundigen en het externe ontwerpteam en andere stakeholders. Een projectmanager van De Witte Oss is proactief, denkt altijd een stap vooruit en neemt de leiding om de opdrachtgevers met beleid in alle fases van het proces mee te nemen. Hij acteert binnen de vastgestelde kaders en koppelt ontwikkelingen in het proces terug aan de opdrachtgever. Dit doen we voor projecten waar een architectuurvraag ligt, maar ook voor projecten waar enkel een managementvraag ligt. 

Projectmanagement in de praktijk

Een samenhangend geheel

Als een full-service bureau zien wij ons vak als een samenhangend geheel. Daarom hanteren wij een integrale aanpak. Naast het maken van een goed en creatief ontwerp, zorgen wij ook dat alles volgens afspraak verloopt. Elk project is uniek en verdient een persoonlijke aanpak. Daarom garanderen wij niet alleen een gebouw op maat, maar ook een proces op maat. 

De projectmanager coördineert en begeleidt het gehele proces en

bewaakt de GOKIT-aspecten; Geld, Organisatie, Kwaliteit, Informatie en Tijd. Aan het begin van het proces bepalen we samen met de opdrachtgever de uitgangspunten en de kaders. Daarna organiseren we onze projecten fasegewijs. Elke fase wordt afgesloten met een overzicht van de vijf GOKIT-aspecten.

Op deze wijze kunnen wij onze opdrachtgevers het beste van dienst zijn én het proces en de kwaliteit bewaken.